Slo-comp Slo-Lanparty
Forum > MojLogin > MojLogin > Slo-comp is dead.

STRANI: trenutna: 1 > naslednja >>> zadnja

Avtor

Sporočilo

Za odgovarjanje morate biti prijavljeni
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 09:37:53
Discuss.

ps.
Na SLP so pa celo vpisani trije lanpartyji.

O_O
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 13:29:59
ah.. nonsense Elvis is dead, SC is alive and kickin' :D.

X - pect the un X - pected
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 14:59:50
slo-comp je mrtu že leta.

It's not what you do, it's who you are. Dream your life, live your dream.
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 15:59:32
hehe... no ja sej ko en nekej napiše potem se najde dost osebkov k hod pregledvat in odgovarjat.

Windows XP Professional runned by the darkness inside and Intel Core2Duo e8200, 2GB DRR2@800Mhz, 9600GT. All of this is in service of me, YeroWWW666@Vampirelliou§nakebite.
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 19:16:50
Zdej 4 al 5 dni ni blo novga posta. New record.
Mislm, da bomo jesen vse skupaj zaprl.

ps.
Bo pa takrat nekaj novega namesto SC.
Za SLP pa mislm, da bi ga lahko predelal tko, da ne bo novic, ampak samo seznam lanov.

zadnja sprememba: ahac dne 21. 06. 2008 ob 19:19:15

O_O
vpisano dne 21. 06. 2008 ob 22:23:10
več partnerju bi rabu...
jst sm pred štirim letim zvedu za stran iz googlom pa še to k sm isku nasvete k mi je komp freezu (300mhz k je zdj na podstrešju skupaj iz pajkim). folk neve pol je pa taku al se mu pa ne da več gledat k ni nč novga. Kar se pa novic tiče pa očitn itak nima noben tok preveč cajta da bi kej napisu (ctrl + c, ctrl + v pa nima smisla).

(slp je drgač men čist x, sc mi dost lepš zgleda vizualno)

itak
vpisano dne 22. 06. 2008 ob 14:38:23
Škoda, SC je bil moj prvi stik z digitalnim svetom in računalniki. Sploh nisem poznal drugih takih strani na začetku. Potem pa odkriješ še kak forum, pa ti drugje hitrej odgovarjajo, pa rajš tam pišeš, potem pa na isti princip čedalje več ljudi gre drugam, potem se še novice ne pišejo več in smo tu, kjer smo zdaj.
Da bi fenix vsal od mrtvih bi rabil kako ekipco da pišejo novice, teste,.... Rabli kako dodatno reklamo, pa bi se zih zadeva premaknla.

vpisano dne 23. 06. 2008 ob 07:37:51
CITAT englishman @ 21. 06. 2008 - 22:23
več partnerju bi rabu...
jst sm pred štirim letim zvedu za stran iz googlom pa še to k sm isku nasvete k mi je komp freezu (300mhz k je zdj na podstrešju skupaj iz pajkim). folk neve pol je pa taku al se mu pa ne da več gledat k ni nč novga. Kar se pa novic tiče pa očitn itak nima noben tok preveč cajta da bi kej napisu (ctrl + c, ctrl + v pa nima smisla).

(slp je drgač men čist x, sc mi dost lepš zgleda vizualno)

Si vljudno vabljen, da popestriš SLP. Drugače pa, zadeva je zamrla že dolgo nazaj, zato se strinjam z ahacom, da se vse skupaj zapre.

LP

Wise z H ...
vpisano dne 23. 06. 2008 ob 15:47:36
CITAT cannondale @ 22. 06. 2008 - 14:38
Škoda, SC je bil moj prvi stik z digitalnim svetom in računalniki. Sploh nisem poznal drugih takih strani na začetku. Potem pa odkriješ še kak forum, pa ti drugje hitrej odgovarjajo, pa rajš tam pišeš, potem pa na isti princip čedalje več ljudi gre drugam, potem se še novice ne pišejo več in smo tu, kjer smo zdaj.
Da bi fenix vsal od mrtvih bi rabil kako ekipco da pišejo novice, teste,.... Rabli kako dodatno reklamo, pa bi se zih zadeva premaknla.

ne bos verjel, ampak zadeva se je v zadnjem letu premikala tko nekak kot si ti reku...slaba je s tem...brez muje se se cevelj ne obuje bi lahko reku

eLOL
vpisano dne 23. 06. 2008 ob 16:56:31
Ja... rabil bi ekipo, ampak zdaj je to skoraj nemogoče dobit. Takih navdušencev kot so bili SC/SLP team ni več.

O_O
vpisano dne 23. 06. 2008 ob 18:05:23
Jah..jaz bom povedal le svoje mnenje. Sicer sem bil kar nekaj čsa aktiven na tem forumu, a žal je bilo za pričakovati da se bo tudi to enkrat končalo - aktivnost in pisanje prispevkov.

Mislim, da bi stran ponovno zaživela če bi se več dogajalo, se pravi več novic, več zadev, skratka,... Mislim pa da je tudi vzrok ta, da ste (so) se nekateri člani osebja preveč domišljali in bili nedostopni do ostalih članov tega foruma.

Sicer bilo je obljubljenih kar nekaj novosti, a žal bi lahko rekli prazne besede. Sicer pa, to sedaj niti ni tako zelo pomembno. Upam, da bo stran še naprej online, in da se bo tudi kdaj v bodoče še kaj dogajalo.

Sicer to je le moje subjektivno mnenje, tako da to ni mišljeno kot žalitev ali graja za forum - le dobro namerno.

Lp

o_0
vpisano dne 23. 06. 2008 ob 21:50:24
mogoče tut to kej pripomore:
© 2001 - 2005 Slo-comp ekipa (Vse pravice pridržane!)
Podprto z mojLOGIN skriptnim sistemom © 2002-2005
Pogoji uporabe : Statistika obiska : ISSN 1581-0941
Gostujemo na zipp.design strežnikih

anketa na slp:
Leta 2008 bom obiskal:

WC
[glasov] [brezglasov]

37%
vsaj 1 lanparty.
[glasov] [brezglasov]

27%
več lanpartyjev.
[glasov] [brezglasov]

24%
Nič. Igral bom samo online.
[glasov] [brezglasov]

13%

sicer pa sm že u eni temi povedu da nimam pojma o htmlju, javi, al pa php. kar se pa same oblike tiče pa tut nimam dost občutka. tist je bil samo moje mnenje (upam da se zdj razumemo, če grem jst na forum bom šu na SC in ne na SLP k mi je pač lepš zgled

zadnja sprememba: englishman dne 23. 06. 2008 ob 21:51:53

itak
vpisano dne 24. 06. 2008 ob 13:33:22
Samo glede na to, da piše slo-comp in ne slp is dead, boš verjetno primoran prihajati na slp, da boš sodeloval na tem forumu .... logika pa taka

Wise z H ...
vpisano dne 25. 06. 2008 ob 12:42:00
Eh... zapret SC pa pustit forum na SLP bi blo dost brezveze.

SLP bi moral po moje predelat tako, da ne bi bilo novic in forumov v tej obliki, ampak samo seznam lanov in komentarji ali mini forum za vsak lan. Pa mogoce bi za lane, ki ni imajo svoje prijave naredil tko, da bi se na SLP userji lahko vseen vpisal, da bodo prisli in bi page o tem obvestil userje, ki bi jih izbral za friende, itd.... bolj web 2.0.

O_O
vpisano dne 25. 06. 2008 ob 23:53:41
Na slo comp sem hodil predvsem zaradi oddelka za ET, ki je včasih bil najbolj aktiven oddelek foruma, vseeno pa s strani admina ter modov precej zaničevan ter nezaželjen...
dodaten plus so celi zadevi prinesli še adolescentni posti ter nesmiselno žaljiva komunikacija forumske mladine, ki pa je začuda imela čudežno protekcijo!

Že več kot eno leto hodim na SC le še zato da se nasmejim...

Kurc Seba...druženja kot smo mel Maddogs in divine v Murgle centru ne bo več :D...je blo pa fajn dokler je trajal :D

tko da...kaj naj rečem, tud raka je treba odrezat in steklega psa uspavat :D

SC R.I.P.

zadnja sprememba: M@re dne 25. 06. 2008 ob 23:54:27

www.drm-drustvo.si // dobrodošli pod vodo
vpisano dne 26. 06. 2008 ob 00:24:01
w00t?

Red.
vpisano dne 30. 06. 2008 ob 21:24:11
Jap kje so cajti okrog leta 2k4 k je tle gor mrgolelo folka .
Jebiga vse enkrat zarusta

vpisano dne 01. 07. 2008 ob 00:38:13
Eh... ravno ET je prinesel dost
adolescentni posti ter nesmiselno žaljiva komunikacija forumske mladine
...

zadnja sprememba: ahac dne 01. 07. 2008 ob 00:38:58

O_O
vpisano dne 01. 07. 2008 ob 13:35:57
ET je povezoval precej uporabnikov tega portala, ki so nato medsebojno komunicirali tudi v drugih rubrikah.
Z delnim/totalnim propadom ET skupnosti je bila posredno zreducirana aktivnost tudi v drugih rubrikah.

Podobno bi se recimo lahko rekli za L2 in WoW igralce.

Trik je, da ljudje z istimi interesi doprinasajo k aktivnosti v "svojih" rubrikah in izgleda ni vec nobene, ki bi pritegnila kolikortoliko zadovoljivo stevilo uporabnikov. Mogoce so kje na kaksnem drugem forumu/portalu, vsekakor pa taksne skupnosti, kot je bila slovenska ET, ze dolgo ni vec tukaj.

"... do You remember me lost for so long ..."
vpisano dne 01. 07. 2008 ob 16:40:03
ET skupnosti enostavno ni vec. Je pac spil cas povozil.

Drugace pa, ta page je propadel, ker se ekipi ni vec dalo vzdrzevati stvari. Novice in clanki so najpomembnejsi del tech strani.

desu~
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 14:31:33
ET ma problem ker ne podpira multicora...med drugim.

Windows XP Professional runned by the darkness inside and Intel Core2Duo e8200, 2GB DRR2@800Mhz, 9600GT. All of this is in service of me, YeroWWW666@Vampirelliou§nakebite.
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 14:37:11
99.9% iger ne izkorisca vec procesorskih jeder, ampak to se ne pomeni, da take igre ne delujejo na teh procesorjih.

ET preverjeno deluje na vseh novejsih platformah.

desu~
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 18:45:39

PARTyZAN: Pa se kaj dela na tem, da bo stran spet zaživela ali je le še vprašanje časa kdaj bo stran nadostopna oziroma offline?

o_0
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 20:08:30
Menili smo se, da bi se skusalo spet zaceti pisati novice, pa ni iz tega nastalo nic, ker se nobenemu ne da.

ahac sanja o nekem novem projektu, samo IMO ne bo uspesen z taksnim odnosom.

Tako, da ... mislim, da bo sla stvar dol v naslednjih mesecih, ker lastnik streznika zahteva denar za gostovanje, nam se pa ne splaca vzdrzevati mrtvih projektov. Meni je hudo, mislim pa, da nisem edini :(.

Ce ima kdo kaksne ideje smo odprti za predloge.

desu~
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 21:57:09
CITAT ahac @ 21. 06. 2008 - 19:16
Zdej 4 al 5 dni ni blo novga posta. New record.
Mislm, da bomo jesen vse skupaj zaprl.

ps.
Bo pa takrat nekaj novega namesto SC.
Za SLP pa mislm, da bi ga lahko predelal tko, da ne bo novic, ampak samo seznam lanov.

@ Bo pa takrat nekaj novega namesto SC.

Ahac ti že nisi sposobn neki novga narest,da te spomnm: še zdej ni searcha na page-u

ZAPRI TOLE KR DONS , tnx!

FIAT klub Slovenija www.fiat-klub.si
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 22:00:17
CITAT PARTyZAN @ 01. 07. 2008 - 16:40
ET skupnosti enostavno ni vec. Je pac spil cas povozil.

Drugace pa, ta page je propadel, ker se ekipi ni vec dalo vzdrzevati stvari. Novice in clanki so najpomembnejsi del tech strani.

špila pač ni čas povozil... predlagam obisk www.crossfire.nu pa ti bo vse jasn, kam se je prestavu folk. Prej ste vi, vkljucno s tabo povozil sami sebe z naravnost smešnimi bani, brisanji postov in 'božjo' protekcijo.

well done :)

FIAT klub Slovenija www.fiat-klub.si
vpisano dne 02. 07. 2008 ob 22:47:16
Ja, slovenski folk se je prestavil na internacionalno stran. Zgleda postaja community vsak dan vecji, a? Kolk vas je zdaj? 5 al 6?

Zakaj je pa stran propadla sem pa ze napisal. Da ne bos mislil, da je bil kriv "odhod" otrok z ET scene ;).

desu~
vpisano dne 03. 07. 2008 ob 00:35:32
1) ET še zmiri igram, folka je še vedno zadosti, nevem pa kje se (če se) slo et scena skriva. Nekaj sem jih srečal po publikih.

2) Kot pravi blazz je blo marsikaj obljubljenega za forum (recimo search, bug ki ti odpre komplet temo čeprav ma xx strani, anketam,,,) naredilo pa se ni pol kurca nič. In pomoje tudi če se lotiste obujanja sc vam to nebo uspelo, vsaj na obstoječi kodi in dizajnu ne.

Proud to be nacionalist! =)
vpisano dne 03. 07. 2008 ob 09:52:42
Jah sej potem je pa takšna zadeva da folk začne samo še pljuvat, ne pa predlagat zadev, ki bi lahko spremenile forum.

Čisto res je, da če se nobenmu ne da vzdrževat strani je čisto brezveze če se stvar ukine.

Mogoče bi lahko poskusili z novim izgledom, novo ekipo (ki bo resna),nekaj v tej smeri da stvar spet zaživi, kajne?

o_0
vpisano dne 03. 07. 2008 ob 10:05:01
Nov projekt bo za zacetek uporabljal ze pripravljene skriptne sisteme z cisto drugacnim izgledom, da bodo nasi devi lahko v miru naprej lenarili.

V osnovi naj bi bil bolj community-driven kot pa navadne novicarske strani :).

Sicer pa je vse odvisno od tega, kako zagnani bodo se ostali v ekipi. Ko ahac pride z svojega road tripa bova verjetno skusala naredit kaj. Kasneje pa jaz zacnem z faxom, tako da ne vem koliko casa bom imel :P.

desu~
vpisano dne 03. 07. 2008 ob 10:40:42
Hah.. se pravi da se že dela 'nov projekt'? Zanimivno...

o_0
vpisano dne 03. 07. 2008 ob 16:00:36
Ne to je se ideja!?

Skunk,Skunk,kupite Skunk....

vpisano dne 03. 07. 2008 ob 21:44:36
No da še jaz podam mnenje:
SC obuskujem zelo dolgo časa (SC in ST od začetka) in je še danes na prvem mestu v bookmarkih :) ter čisto avtomatsko vsak dan pogledam novice in forum ... ampak je nažalost dead.

Najleši pa so bili časi ETja, ko smo tu kar dosti debatiral in se zabaval.
Tako, da jaz imam lepe spomine in hvala adminom in news ekipi za lepe trenutke na strani.

R.I.P

grem basket pa bom neloke metal
vpisano dne 04. 07. 2008 ob 03:04:03
Neki sem delal na novem projektu, ampak zdaj ne morem, ker me ni doma.
Lep pozdrav z Statesville, NC, USA

O_O
vpisano dne 04. 07. 2008 ob 10:39:48
najlazi je res kurcat druge, da so leni in nic ne delajo

da bi pa kdo kej sam prispeval k strani - s tem ne mislm na postanje v forumu, temvec na novice...pa nic (s tem ne mislm na vse)

res so bli lepi cajti na scju, ko je zadeva zivela...po odhodu BendeR-ja, je pa pocas zadeva sla dol...no, verjetno ze prej, sam takrat je blo bolj opazno, da manjka glavni pisec novick

eLOL
Za odgovarjanje morate biti prijavljeni

Avtor

Sporočilo

STRANI: trenutna: 1 > naslednja >>> zadnja

Forum > MojLogin > MojLogin > Slo-comp is dead.